частные больницы киева
приватные клиники киева

Мобільний застосунок
«Особистий кабінет пацієнта»

лечение рака в киеве
с.Ходосівка

Ударно-хвильова терапія для спортсменів

Людям, чий спосіб життя безпосередньо пов'язаний зі спортом, часто доводиться мати справу з травмами, які супроводжують їхні заняття. Це може бути і легке розтягнення зв'язок на тренуванні, і хронічний біль в місцях давніх травм.

Для допомоги пацієнтам, яких турбує пролікована або нещодавно отримана спортивна чи побутова травма, в медичному центрі «Клініка Мануфактура» застосовується апаратний метод лікування болю, який називається ударно-хвильова терапія (УВТ). Суть його полягає у впливі на кістково-м'язовий комплекс акустичними низькочастотними імпульсами значною амплітуди. Варто зазаначити, що УВТ застосовується не лише в ортопедії і травматології, а й інших галузях медицини: хірургії, стоматології, неврології, дерматології, кардіології і естетичній медицині.

Показаннями для призначення УВТ в ортопедії і травматології є:

  • міофасціальний синдром
  • м'язові болі різної локалізації
  • погано гояться рани
  • фасеточний синдром (гострі болі в спині)
  • погано консолідуючі переломи
  • болю в плечовому суглобі

Біль, що заважає тренуватися, не дає прогресувати в спорті чи обмежує звичну активність, успішно лікується. Клініка «Мануфактура» рекомендує прийти на консультацію до лікаря ортопеда-травматолога і пройти курс ударно-хвильової терапії. Після проведення УВТ у більшості пацієнтів спостерігається зменшення больового відчуття, прискорюється загоєння і поліпшується загальне самопочуття. В середньому, в залежності від захворювання, курс лікування УВТ становить від 3 до 7 сеансів. При цьому, кожна процедура триває не більше 10 хвилин. Фахівці нашого медичного центру мають великий досвід в застосуванні ударно-хвильової терапії при лікуванні травм, в тому числі спортивних та післяопераційному періоді.

Читати інші статті

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

20.12.2023

Променеве лікування раку: знати більше

Докладно про радіотерапію від променевого терапевта клініки.

Детальніше

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

03.11.2023

Рух - це життя

Рекомендовані фізичні навантаження для різних вікових груп.

Детальніше

Запишіться на прийом

Ваше ім'я

Номер телефону

E-mail

Напрямок

Бажана дата

Коментар


//