частные больницы киева
приватные клиники киева

Мобільний застосунок
«Особистий кабінет пацієнта»

лечение рака в киеве
с.Ходосівка

НПК Трансформація клінічної досконалості в онкології через досвід лікування

8 вересня відбулося відкриття нового підрозділу МЦ «Клініки Мануфактура» - Центру Онкології.

Ми створили нове повноцінне відділення онкології, дотримуючись головного нашого принципу – комплексне та сучасне лікування пацієнта. Наша мета надати українцям сервіс якісної європейської лікарні та забезпечити і пацієнтів, і лікарів можливістю лікуватися та лікувати за міжнародними протоколами, із застосуванням сучасної техніки та передових методів, особливо такого важкого захворювання, як рак.

З нагоди відкриття нового підрозділу ми організували науково-практичну конференцію, присвячену підвищенню якості та ефективності лікування онкологічних захворювань в Україні. До участі в конференції долучилися онкологи України в очному та заочному форматі.

Для проведення тематичних виступів ми запросили провідних практикуючих лікарів-онкологів Києва з багаторічним досвідом застосування сучасних методів діагностики пухлин та лікування різних видів раку. 

Нашими доповідачами стали: Сергій Черенько, професор, ендокринний хірург у МЦ «Клініка Мануфактура», доктор медичних наук; Віталій Соколов, торакальний хірург у МЦ «Клініка Мануфактуа», кандидат медичних наук; Вікторія Косінова, клінічний онколог, хімієтерпевт, онкогематолог МЦ «Клініка Мануфактура», кандидат медичних наук; Максим Єрмаков, клінічний онколог лікарні ізраїльської онкології в Україні «LISOD»; Юлія Зайвелєва, лікар-онколог ДУ «Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України; Олексій Зотов, лікар-маммолог Спеціалізованого мамологічного центру, кандидат медичних наук; Лариса Чернуха, головний науковий співробітник відділу хірургії магістральних сосудів ДУ «Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України.

Презентацію технологічних можливостей діагностики, променевого лікування, онкохірургії та хімієтерапії в нашому Центрі Онкології провів заступник медичного директора з онкології, заслужений лікар України, клінічний онколог МЦ «Клініка Мануфактура» – Одарченко С.П.

Теми та онлайн-запис виступів доповідачів конференції на сторінці нашого сайту: НПК «Трансформація клінічної досконалості в онкології через досвід лікування»

Читати інші статті

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

10.04.2024

Сучасні аспекти клінічної онкології та онкохірургії

Науково-практична конференція для лікарів-онкологів

Детальніше

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

13.02.2024

Лінійний прискорювач Центру Онкології

Передові технології променевого лікування

Детальніше

Запишіться на прийом

Ваше ім'я

Номер телефону

E-mail

Напрямок

Бажана дата

Коментар


//