частные больницы киева
приватные клиники киева приватна_онкологічна_лікарня_в_києві

Мобільний застосунок
«Особистий кабінет пацієнта»

лечение рака в киеве
с.Ходосівка

Шлях онкопацієнта: від першого візиту – до реабілітації

Ми знаємо, що для людини з діагнозом рак головним є питання, хто і де може надати якісну допомогу. Багато центрів та спеціалізованих клінік пропонують послуги з лікування онкологічних хвороб. Пацієнту, його рідним нелегко обрати медичний заклад, та й не завжди рішення буває правильним.

У багатьох клініках все ще, по-старому, хірурги виступають у ролі онкологів і роблять призначення, хоча це застарілий підхід, – лише мультидисциплінарний консиліум фахівців має розробляти план лікування, щоб унеможливити навіть ймовірність помилки. Міжнародні стандарти повинні бути основою роботи онкологічного центру. Крім того, далеко не всі клініки мають необхідний спектр діагностичних та лікувальних процедур. Це стає серйозною проблемою для людей, які потребують онкологічної допомоги. Тож успіх лікування залежить саме від того, куди пацієнт звертається.

Наш Центр Онкології в «Клініці Мануфактура» створений і діє саме для того, щоб вирішити проблеми в одному місці, під одним дахом. Тут ви зможете пройти весь шлях – від першого візиту в клініку і до завершення лікування та реабілітації.

Який шлях проходять наші пацієнти?

З консультації клінічного онколога розпочинається шлях пацієнта. Людина одразу попадає до фахівця високого класу! Клінічний онколог – фахівець, який знає всі способи діагностики та лікування, всі підходи для боротьби з будь-яким раковим захворюванням. 

У цьому одна з найважливіших відмінностей від застарілих «традицій», коли пацієнт переходить з кабінету в кабінет, від спеціаліста до спеціаліста, і ніхто не відповідає за весь процес лікування. Насправді шлях пацієнта складається з кількох кроків під контролем його клінічного онколога.

Крок 1. Прийом клінічного онколога, аналіз документів, призначення діагностичних досліджень. У Центрі Онкології саме клінічний онколог першим приймає пацієнта, аналізує медичні документи, визначає, які дослідження необхідні для встановлення точного діагнозу, робить призначення. У складі консиліуму розробляє послідовність методів та веде пацієнта від початку лікування до повної реабілітації. За потреби пацієнти отримують консультацію «вузьких» спеціалістів «Клініки Мануфактура».

Крок 2.  Проведення обстежень для встановлення точного діагнозу і визначення стадії хвороби. Центр має широкий спектр діагностичних можливостей, оснащений обладнанням експертного класу. Пацієнти проходять усі необхідні дослідження. Застосовуємо сучасні методи, такі як МРТ, КТ,  ендоскопічні дослідження, цифрову мамографію, УЗД, рентгенографію, пункційні біопсії тощо. Гістологічні дослідження ми проводимо з урахуванням сучасних молекулярних і генетичних особливостей кожного виду пухлин, що в подальшому дозволяє призначати таргетні та імунопрепарати. Усі процедури абсолютно безболісні та комфортні для пацієнтів. Фахівці розв’язують основні задачі – виявити новоутворення, гістологічно підтвердити діагноз і визначити стадію хвороби.

Крок 3. Пацієнт отримує висновок консиліуму з чітким планом лікування. За результатами досліджень консиліум фахівців різних профілів під керівництвом клінічного онколога розробляє план лікування. Рішення приймаємо з урахуванням уподобань, побажань та можливостей кожної людини, яка звертається за допомогою. Разом із пацієнтом розглядаємо всі варіанти, і спеціалісти розробляють оптимальний план, що включає етапи лікування.

Крок 4. Лікування. Пацієнти у повному обсязі отримують найкраще лікування, яке відповідає світовим стандартам. Слід зазначити, що онкологічне лікування найчастіше комбіноване та комплексне, може включати різні етапи: наприклад, операцію, променеву терапію, хімієтерапію, таргетну терапію, яка діє цілеспрямовано тільки на злоякісні клітини, та імунотерапію, при якій в боротьбу проти пухлини, включають імунну систему людини. У нашому Центрі весь комплекс послуг ви отримаєте на найвищому рівні – це точна та безпечна радіотерапія, хімієтерапія, включаючи таргетну та імунотерапії, з використанням світових протоколів і потужних сучасних препаратів, хірургія високого класу (найчастіше, органозбережна та малоінвазивна). Протягом усього медичного процесу фахівці контролюють загальний стан пацієнта і проводять моніторинг проміжних результатів: за необхідності коректують лікування, призначають підтримуючу терапію і т. і.

Крок 5. Реабілітація: як під час лікування, так і після його завершення. З пацієнтами працюють психолог і фахівець-реабілітолог, тобто люди отримують як медичну, так і фізичну та психологічну допомогу. Динамічне спостереження після завершення лікування проводимо за міжнародними стандартами:

  • кожні 3 місяці – перший рік;
  • 2 рази на рік – другий;
  • 1 раз на рік, починаючи з 3-го року, – для тих, хто у ремісії.

Наші фахівці завжди на зв’язку з пацієнтами.

Якісний сервіс

Центр Онкології відрізняється комфортними умовами. Усі кабінети обладнані відповідно до потреб пацієнтів та видів лікування, що йому надаються. Про кожного пацієнта, починаючи з першого візиту, і на всіх етапах діагностики та лікування піклується особистий адміністратор, який розв'язувати організаційні питання.

Сьогодні Центр Онкології в «Клініці Мануфактура» – один із найсучасніших медичних центрів в Україні з повним циклом послуг та комплексним підходом до лікування онкологічних захворювань.

Читати інші статті

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

20.12.2023

Променеве лікування раку: знати більше

Докладно про радіотерапію від променевого терапевта клініки.

Детальніше

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

03.11.2023

Рух - це життя

Рекомендовані фізичні навантаження для різних вікових груп.

Детальніше

Запишіться на прийом

Ваше ім'я

Номер телефону

E-mail

Напрямок

Бажана дата

Коментар


//