частные больницы киева
приватные клиники киева приватна_онкологічна_лікарня_в_києві

Мобільний застосунок
«Особистий кабінет пацієнта»

лечение рака в киеве
с.Ходосівка

Новий напрямок роботи: Експериментальні програми лікування раку

Для багатьох хворих на рак клінічні випробування інноваційних препаратів стають шансом отримати результативне і безкоштовне лікування, адже у багатьох випадках в них беруть участь хворі з термінальними стадіями злоякісного процесу, коли проведення операції є неможливим і показана лише підтримуюча терапія для полегшення стану хворого. Експериментальні програми лікування, що проводяться, головним чином, з науково-дослідницькою метою дають помітне поліпшення самопочуття хворого, з'являється позитивна динаміка у результатах регулярних обстежень. І це не лише помітний прогрес для медиків у запровадженні нових ліків для подолання хвороби, це подовження життя хворого з суттєвими позитивними змінами у його якості.

Клініка «Мануфактура» започаткувала новий напрям роботи, приєднавшись до експериментальних програм лікування раку. Випробування лікарських засобів наших клінічних досліджень проходять лише у рамках III фази, тобто перед остаточною реєстрацією лікарського препарату для отримання максимальної інформації щодо його дієвості, необхідного дозування та прогнозу побічних дій на організм. 

Всі клінічні випробування відповідають міжнародним стандартам ICH GCP та погоджені з Державним експертним центром МОЗ України. На базі клініки створена і працює Комісія з питань етики ("ЛЕК") - незалежний орган, покликаний контролювати етико-правові питання хворого, що бере участь у клінічних випробуваннях.

Дізнатися детальніше про програми, участь у них, права учасника та роботу Комісії з питань етики можна у розділі «Клінічні дослідження» нашого сайту.

Читати інші статті

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

10.04.2024

Сучасні аспекти клінічної онкології та онкохірургії

Науково-практична конференція для лікарів-онкологів

Детальніше

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

13.02.2024

Лінійний прискорювач Центру Онкології

Передові технології променевого лікування

Детальніше

Запишіться на прийом

Ваше ім'я

Номер телефону

E-mail

Напрямок

Бажана дата

Коментар


//