частные больницы киева
приватные клиники киева приватна_онкологічна_лікарня_в_києві

Мобільний застосунок
«Особистий кабінет пацієнта»

лечение рака в киеве
с.Ходосівка

Відкрито Центр Онкології

Медичний Центр "Клініка Мануфактура" прагне розвиватися і відповідати новим викликам життя. Кількість хворих на рак в Україні та в усьому світі зростає, і рак "молодшає". Сучасне, ефективне та кваліфіковане лікування важкої недуги не може і не повинно бути доступне лише закордоном. Як і багато інших передових клінік України ми прагнемо перенести кращий медичний досвід лікування раку до нас, в Україну, забезпечивши наших лікарів потужною сучасною технікою та умовами, що забезпечують виконання міжнародних протоколів лікування.

Ми постаралися втілити кращий досвід сучасних онкологічних лікарень, де точна діагностика та повний цикл лікування від раку можливий в одному центрі, в колегіальній співпраці фахових лікарів, з максимальною увагою і повагою до пацієнта.

В нашому Центрі проводиться комплексне лікування більшості видів раку. Працюють фахівці за напрямками: хімієтерапія, променева (радіотерапія), онкохірургія.  Ми проводимо онкологічні консиліуми для всіх наших пацієнтів у кожному окремому випадку, а також надаємо послугу другої думки онколога, для пацієнтів, які хочу отримати додаткову консультацію онкологів нашої клініки щодо захворювання, діагностоване іншими медичними закладами. Ми також надаємо паліативну, підтримуючу терапію для пацієнтів, незалежно від місця, де вони отримують основне протипухлинне лікування. 

Про можливості нашого обладнання, принципи і підходи до лікування раку читайте на сторінці "Про Центр Онкології"

Читати інші статті

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

10.04.2024

Сучасні аспекти клінічної онкології та онкохірургії

Науково-практична конференція для лікарів-онкологів

Детальніше

клініка мануфактура статті клініка мануфактура статті

13.02.2024

Лінійний прискорювач Центру Онкології

Передові технології променевого лікування

Детальніше

Запишіться на прийом

Ваше ім'я

Номер телефону

E-mail

Напрямок

Бажана дата

Коментар


//